Breadcrumbs

Inovativní  technologie Durst Digital Material rozšiřuje možnosti digitálního potisku keramických dlaždic o řadu atraktivních efektů.

Gamma XD Digital Material (DM) – řešení vyvinuté v oddělení pro vývoj a výzkum společnosti Durst – je kompatibilní se všemi tiskárnami Durst Gama XD a umožňuje aplikovat na obklady řadu různorodých efektů –  lesklé, matné, bílé,  metalické a dokonce i adhezivní dekorativní prvky.

Durst DM lze nakonfigurovat  přesně podle potřeb konkrétního uživatele a přidat barvy s ohledem na to, jaké efekty chce při tisku využívat.
„Mnoho zákazníků v Itálii, Španělsku a na asijských trzích již touto technologií modernizovalo své tiskové systémy, což jim umožňuje, aby mnohonásobně rozšířili kreativitu svých produktů,“ vysvětluje Norbert von Aufschnaiter, ředitel divize tiskáren pro potisk keramiky společnosti Durst. „Výjimečná všestrannost využití nových barev a efektů a stabilita trysek potvrdily mimořádnou spolehlivost řady Gamma XD a dokázaly přesvědčit hodně našich zákazníků. Jsme více než spokojeni s pozitivním ohlasem, který naše nová a inovativní technologie v tak krátké době získala na náročném, konkurenčním trhu keramických obkladů. "