Breadcrumbs

Durst zrekonstruoval svůj web a změnil i strukturu svých stránek.

Návštěvnost mobilních verzí webových stránek prostřednictvím smartphonů, tabletů nebo podobných zařízení, jejichž velikost nedosahuje rozměrů stolních monitorů a notebooků, se stále zvyšuje. Počet lidí, kteří využívají mobilní telefony, neúprosně roste.

Podle posledního průzkumu je v Evropě více mobilních telefonů než lidí! Počet mobilních připojení dosáhl 7,24 miliardy, což překračuje počet obyvatel naší planety. Díky těmto číslům je jasné, že mobilní verze webu již není jen prémiovým příslušenstvím, ale nepostradatelným standardem.
Durst zrekonstruoval v tomto smyslu svůj web a změnil i strukturu svých stránek. Změnila se dokonce i adresa na www.durst-group.com, čímž se zdůrazňuje diverzifikace řešení pro jednotlivé tržní segmenty, v nichž značka Durst působí.

Hlavní trendy
Na základní liště první stránky najdete možnost přímo vstoupit do sekcí věnovaných nejdůležitějším oblastem. Zvolit si můžete téma velkoformátového tisku, etiket, keramiky, textilu, vlnité lepenky, inkoustů a služeb. Kromě toho je na levé straně umístěn vstup do menu.
Vše je optimalizováno pro práci na zařízeních s dotykovou obrazovkou. Web je responzivní, takže se optimalizuje podle typu zařízení, z něhož na stránky přistupujete.

Focus na design
Při tvorbě nového webu byl kromě obsahu  kladen velký důraz i na design. Styl stránek plně odpovídá filozofii společnosti, jenž je technologickým lídrem a svými inovacemi razí cestu digitalizace výše zmíněných odvětví.