Breadcrumbs

Důležitý veletrh pro obalový průmysl se uskuteční v termínu 25.–27. 9. 2018 v Norimberku.

Společnost Durst představí na veletrhu dvě technologie, které využívají ekologické a zdravotně certifikované inkousty na vodní bázi. Jedná se o tiskárnu Durst Delta WT 250 a průmyslovou singlepass technologii Durst Delta SPC130. Těšit se můžete také na společenský večer v pondělí 24. 9. s ukázkami reálného využití tiskárny Durst Delta WT 250 ve firmě Hein  v Lauterhofenu (asi hodinu a půl jízdy autem z Plzně).

Společnost Zünd chystá na svou expozici revoluční novinku pro automatické zpracování kartonu a lepenky. Nový plně automatický systém nakládání a vykládání desek bude pracovat s výškou stohu až 150 cm na obou stranách a poprvé v celé historii firmy bude představeno načítání ořezových značek kamerou zespodu. Na stánku firmy Zünd bude prezentován i kamerový systém OCC – unikátní vysokofrekvenční kamera k načítání značek shora nad plotrem.

Na veletrhu bude po celou dobu přítomen náš konzultant pro průmyslový tisk David Hlaváč.Zájemci o volné vstupenky, schůzku, nebo podrobnější informace jej mohou kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..“

Durst Group – hala 8, stánek číslo 120

Zünd Systemtechnik AG – hala 7A, stánek číslo 628

 

Další informace

https://www.fachpack.de

www.zund.com/en/fachpack-2018

www.durst-group.com