Breadcrumbs

Speciálně navržený modul RM-120 pro zpracování silných pěnových materiálů na stolových plotrech řady Zünd G3 s výškou ramene 120 mm ocení především výrobci obalů. Nyní mohou mnohem snadněji vyrábět i tvarově složité výplně obalů a kontejnerových vložek ze silných vrstev ochranné pěny.

Ochranná pěna je materiál velmi náročný na opracování do složitých tvarů. Nový nástroj RM-120 dovoluje pracovat s vrstvou silnou až 110 mm. Umožňuje vytvářet uzavřené tvarové kapsy v pěnových blocích do hloubky až 50 mm. Pěna se tak nemusí zpracovávat po vrstvách a následně slepovat. Balení na míru, vytvořené přesně podle konkrétního zadání, je vhodné i pro další přepravu. Kontejnerové vložky s různými přihrádkami, držáky a podložkami jsou nyní snadno dostupným řešením. To platí i pro další pěnové výrobky, jež usnadňují přepravu, skladování a manipulaci.
Zünd G3 vybavený robustním a výkonným frézovacím modulem RM-120 umožňuje produkci celé řady nových výrobků a rozšiřuje paletu vhodných materiálů. Každý výrobce obalů si nyní může efektivně a ekonomicky vytvořit kompletní obalové systémy včetně ochranných vložek na jednom a tomtéž stroji.
Frézovací modul RM-120 využívá z velké části průkopnickou technologii osvědčenou v modulu RM. Vynikající výkon vyplývá z použití 1kW vysokofrekvenčního vřetena, aktivního vzduchového chlazení a mimořádně efektivního odsávání prachu.