Breadcrumbs

29. září – 1. října 2015 představí Společnost Zünd na obalářském veletrhu FachPack v německém Norimberku své inovativní, plně automatizované systémy řezání pro výrobce a dodavatele průmyslových obalů.

Společně se svými řezacími plotry nabízí Zünd specifické nástroje pro konkrétní aplikace a automatizovaná řešení pro manipulaci s materiálem pro provozy různých velikostí.

Na co se mohou náštěvníci těšit
Na stánku číslo 210 v hale 7a uvede Zünd nová automatizovaná řešení pro své modulární, vysoce výkonné frézy, jež jsou navrženy tak, aby výrobcům obalů pomohly zvýšit produktivitu a zároveň snížit mzdové náklady. Například špičkový deskový plotr Zünd S3 M-800 je konfigurován pro plně automatizovanou výrobu. Materiál, který má být opracován – formátován, bigován, rylován či perforován, je efektivně nakládán na pracovní plochu pomocí automatického podavače. V dalším kroku ICC kamerový systém zaznamená QR-kód vytištěný na archu a automaticky načte příslušný řezací soubor. Po zpracování manipulační robot roztřídí a odebere nařezané části. Tento nejmodernější robot je plně integrovaný v digitálním workflow a ve výrobě samostatně spolupracuje s lidským operátorem na splnění zadaných úkolů.

Oscilační nástroj EOT-250
Dalším zajímavým exponátem, který návštěvník uvidí v reálném nasazení, je elektrický oscilační nástroj EOT-250. Tento vysoce výkonný nástroj je vyvinutý pro přesné a efektivní řezání silného kartonu či voštinových materiálů. Je chlazen vzduchem, osciluje při velmi vysokých frekvencích a jeho zdvih dosahuje 2,5 mm. Díky tomu je jako jediný schopen zpracování voštinových desek při rychlostech až do 1000 mm za sekundu. Zpracovatelé obalů určitě přivítají modulární koncepci deskových plotrů Zünd, která jim umožní rozšiřovat pracovní operace podle měnících se požadavků zákazníků pouhým doplněním nového nástroje.

FachPack-banner 370x142